Wednesday, 10 September 2014

HARAKAHDAILY PADAMKAN ANAK NIK AZIZ ISTIHAR" PERANG KUBUR" TERHADAP PKR DAP

Star online telah mendahului suara parti Pas Harakah dalam menyiarkan berita menggemparkan anak kepada Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mengistiharkan perang "Gerak Kubor"  terhadap PKR dan DAP. 
Menuru Star Nik Mohanmad Abduh yang merupakan Timbalan Ketua Pemuda Pas dan anggota Jawatankuasa Pas Pusat mensifatkan pemimpin kedua parti tu sebagai pengkhianat terhadap parti Pas.
Katanya dalam Facebooknya ,President Hadi telah memutuskan tidak perlu lagi berunding dengan kedua parti itu dan memberi amaran partinya akan mengambil tindakan keras terhadap DAP dan PKR jika mereka terus tidak mempedulikan kesabaran yang telah ditunjukan oleh Presiden Datuk Seri Abdul Hadi.
Beliau mengajak seluruh ahli Pas" Mari kita lancarkan "Gerakan Kubor".... jumpa disana...
Komen: Dengan Harakah online tidak menyiarkan suara penting dari  seorang anggota jawatankuasa pusatnya yang juga anggota Parlimen nyatalah suara parti ini dkuasai oleh Anwarinas.

Mereka kena tunggu dulu  kelulusan Kamaruddin Jaafar anasir Anwar dalam Pas.


6 comments:

 1. Subky Khatib.Melaka.10 September 2014 at 13:51

  Yang lebih penting kepada Harakah adalah untuk tunjukan Khalid lebih jahat dari Bank Islam .Khalid yang saman Bank Islam bukan Bank Islam saman Khalid. Sesuai dengan cita rasa PKR atau Anwar Ibrahim. Tak ada Anwar tak ada gaji.

  ReplyDelete
 2. Tan Sri, saya menghormati pandangan Tan Sri.. tapi saya berpendapat buat apa kita membuang masa mengulas tentang parti yang sedang bergolak & tidak membantu memperkasakan Negara. Lebih baik kita memperbetulkan parti kita yang seolah2 telah hilang halatuju & kepimpinan. Kita perlu menguatkan kembali parti kita jika kita ingin terus dihormati & disokong oleh rakyak terbanyak. Lebih baik kita betulkan keadaan di dalam rumah kita daripada sibuk bercerita tentang rumah orang lain....Wallahuallam

  ReplyDelete
 3. Mendedahkan kelemahan parti lain meyakinkan orang kepada UMNO dan BN yg betapa buruk pun tidaklah bercakaran didepan umum atau membasoh tangan didepan rakyat.Umno tetap parti yg berdisplin.

  Teguran kepada UMNO dan kepimpinannya telah pun saya buat dari masa kemasa termasuk yg terkini isteri mentrei jangan jadi model atau ratu fesyen. Isu yg besar -besar kita tunggu menjelang himpunan agung UMNO November ini.

  ReplyDelete
 4. anonymous 13;55...ya setuju tu.....pemimpin atasan ni bila dekat perhimpunan mula la hidup melayu.....kita perkasa melayu....pertahan tanah melayu...melayu jangan di cabar kesabarannya.....masuk sampai hujung cerok kampung yang kita pun tak pernah dengaq....cuma tak masuk Cerok Tok Kun saja lagi........habih saja perhimpunan hilang semua ayat ayat puaka tu termasuk juga depa semua.....

  ReplyDelete
 5. Tun Mahathir telah bersuara. Ambillahlangkah2 yg perlu jika UMNO mahu masih releven

  ReplyDelete
 6. peguam melayu dan Islam.13 September 2014 at 17:51

  Sekarang anggota anggota majlis peguam pula akan adakan demonstrasi bantah tangkapan dan tahanan kunonnya personaliti terkemuka dibawah akta hasutan 48. inilah akibatnya bila perdana menteri bertindak hanya setelah tekanan lalu tindakan diambil bertalu talu.tidak ada kebijaksanaan.

  Tidaklah nampak sangat jika dari awal lagi tindakan telah diambil. adakah kita mempunyai pm yang bijak atau pm yg mencari populariti atas isu.

  Hey orang Melayu, hey orang UMNO yg bodoh adakah kita nak biarkan tunjuk perasaan ini yg menampakan kelemahan dan tekanan pd kerajaan melayu. kenaapa kita tidak boleh bertindak balas. apakah kita hanya layak jumpa AG sahaja?kita mesti cegah dan lawan demonstrasi.

  ReplyDelete