Sunday, 24 March 2013

KAWAN-KAWAN TAK SAMPAI HATI NAK DEDAHKAN HALNYA



Dalam klip video iFiles Bab 9 Bahagian 1 dan Bab 9 Bahagian 2 ini, anda akan dapat  mengetahui mengapa ramai sahabat rapat Anwar Ibrahim meninggalkannya, malah ada di antara mereka yang pernah ditahan di bawah ISA kerana percaya kepada perjuangannya.

Ada yang kecewa dengan masalah moral yang dihadapi oleh Anwar, sikapnya menyebelahi kuasa Barat dan ada yang bimbang sekali dia mendapat kuasa, dia akan mengekalkan kuasanya dengan apa cara sekalipun.

Mereka yang bersuara dengan ikhlas dan berani dalam klip video ini. adalah mereka yang mempunyai kredebiliti yang tinggi dan berbuat demikian bukan kerana kepentingan diri, tetapi demi kerana bangsa dan agama.





4 comments:

  1. Harimau Kumbang24 March 2013 at 10:47

    Pangliwat je yang sentiasa ghairah...
    Betul betul Bapak Syaitan bertopeng manusia..

    Mohon maaf Zam atas kekasaran bahasa saya ...

    ReplyDelete
  2. Anwar seorang tokoh yg sgt hebat!!

    Dia mcm superman. Macam2 hal buruk tentang dia disebarkan oleh semua orang..tapi he's still standing..tall!!!

    Dia tak ada perasaan malu, segan, frustrated. Family dia semua mcm happy jer. Dia masih boleh berpolitik, bercakap, bergembira..

    Harap2 tak ada lagi Melayu macam si Anuar ni di bumi Malaysia ni..

    ReplyDelete
  3. Maaflah sekiranya kata2 saya dibawah amat menyinggung: -

    Saya sendiri tertanya2 agak sekian lama, mengapa Allah swt menghantar seorang yang mempunyai ciri-ciri Dajjal (the false Messiah)ke bumi Malaysia ini?? Walaupun dia (Anwar) bukanlah The Messiah (false) yg dinanti oleh Yahudi Zionist.

    Adakah untuk mengajar umatNya terutama orang2 Melayu perihal / perilaku / sifat2 / ciri2 / contoh Dajjal??

    Percayalah, sekiranya umat Melayu gagal mengenali Anwar...nescaya mereka tidak akan dapat mengenali Dajjal (False Messiah) apabila Dajjal ditakdir muncul nanti.


    ReplyDelete
  4. Salam Tan Sri.....mungkin ramai antara kita telah menyaksikan film ' The Four Horsemen of Apocalypse ',di mana tiap2 saorang (horseman) ialah pembawa PENYAKIT,KEBULORAN,PEPERANGAN dan KEMATIAN ! Merujok pada KETIGA TIGA KOMEN AWAL,( saya setuju dgn pendapat2 itu ) nampak nya sudah ada satu atau dua jelmaan ' horsemen ' di Malaysia...dengan tepatnya pembawa 'peperangan' dan 'kematian'.Siapa agak nya horsemen itu ?

    ReplyDelete